BADKAMER RENOVATIE

MADE BY BETTR - BETTER MADE

| BADKAMERRENOVATIE |

badkamerrenovatie

BADKAMER

ALS PAREL VAN UW WONING

Maak van je badkamer de parel van je woning, want geef toe : het is dé plaats in huis waar je kan ontsnappen aan de drukte en stress en waar je volledig tot rust kan komen.

Wil je in je nieuwe badkamer een andere opstelling? Moet elektriciteit, afvoeren en radiator verlegd worden? Of heb je liever een inloopdouche in plaats van een bad?
BeTTR plant en voert deze werken van A tot Z voor je uit!

Reeds 3 generaties lang worden de vloer- en tegelwerken en renovatiewerken in onze familie van vader op zoon doorgegeven. Ook ik heb de microbe van thuis uit meegekregen en heb ondertussen meer dan 10 jaar meegedraaid in de vloerderszaak van mijn vader. Kwaliteit en afwerking heeft hij me van kleins af aan meegegeven en draag ik dan ook hoog in het vaandel.

Dus slechts 1 aannemer en 1 aanspreekpunt : BeTTR

 

nieuwbouw of renovatie

complete ontzorging

Nieuwbouw, of complete renovatie behoren allemaal tot de mogelijkheden.

We zorgen voor de (ver)plaatsing van sanitaire leidingen en afvoeren, elektriciteitswerken , verwarming, chape- en bezetwerken, plaatsing van vloer en wandtegels + de totaalafwerking met kranen, bad, inloopdouche , glazen wand, badkamermeubel tot zelfs het plaatsen van maatwerk kasten en geïntegreerde LED verlichting. 

Heb je bij je renovatie ook al gedacht aan energiezuinig verwarmen?

 
badkamerrenovatie
badkamerrenovatie

KRANEN EN MEUBELS

ons partnership

Voor de keuze aan materialen hebben wij een partnership met vertrouwde en gekende leveranciers zoals Van Marcke, Facq, Desco , Detelec,  Dils , Paul De Preter vloer en wandtegels  . Bekijk hier de online catalogus, of ontwerp je badkamer in de online configurator.
Samen bieden we een waaier aan kwalitatief en hedendaagse badkamermaterialen aan zoals : zwarte of gouden kranen , anti-condens badkamerspiegels, regendouches,  geïntegreerde LED -verlichting in muren en plafond, energiezuinige verwarming, vloeren en wandtegels en zelfs op maat gemaakte meubels.

 

Wilt u een nieuwe badkamer plaatsen of een oude helemaal renoveren bent u bij BeTTR in goede handen !

Benieuwd naar je badkamerrenovatie prijs , inspiratie nodig of  een afspraak plannen? 
Aarzel niet contact op te nemen.

 

| Badkamerrenovatie |

Check out my work.

Griet De Cock
Griet De Cock
Baal
Lees verder
BERT, Bedankt voor je inspiratie en je realisatie van onze mooie badkamer. We zijn heel blij met je nauwkeurig geleverd werk. Elke dag genieten
Bart A.
Bart A.
Herenthout
Lees verder
BeTTR kon me snel overtuigen van hun deskundigheid. Ik had geen twijfel om m'n project in hun handen over te laten. Ze zijn altijd snel met reageren en communiceren erg transparant. Zeker een aanrader!
Lambrechts
Lambrechts
Booischot
Lees verder
We zijn super tevreden over Bert. Goede communicatie en zeer mooie afwerking. Hij staat altijd klaar om een probleem op te lossen en denkt super goed mee na. 100% aanrader!!
Wouters
Wouters
Baal
Lees verder
Een betere vakman kan je je niet in huis halen.
Sanne
Sanne
Aarschot
Lees verder
Bert van BETTR denkt mee, is eerlijk, stelt verschillende mogelijke oplossingen voor (voor verschillende budgetten) en pakt alles aan op een pragmatische manier. Tijdens de werken is hij communicatief en flexibel. De werken bij ons (nieuwe lavabo's, wc en verluchting + herstellen bad en radiatoren) werden tijdig, zoals afgesproken en steeds in onderling overleg uitgevoerd. Heel tevreden van. Goed gerief, zo'n BadkamerBert!
Verdonck
Verdonck
@username
Lees verder
Super service en kennis, Bert denkt mee, geeft goede tips en levert mooi en proper werk!! Zeer tevreden, een aanrader! 👍 Bert voor jou en je familie de beste wensen voor 2022!
Vorige
Volgende

ONZE TROEVEN

SLECHTS 1 CONTACTPERSOON

Voor je hele renovatie slechts 1 aannemer en dus 1 aanspreekpunt.

GEDETAILLEERDE PLANNING VAN DE WERKEN

Wij ontzorgen u volledig : Alle uit te voeren werken worden op voorhand uitvoerig besproken en gepland. Zo weten wij perfect wat u wilt én weet jij perfect wat je van ons kan verwachten.

VOLLEDIGE RENOVATIE OP UW MAAT

Onze renovaties worden steeds naar uw wens en met veel oog voor detail uitgevoerd.

10 JAAR GARANTIE

U geniet steeds van 10 jaar garantie op onze badkamerrenovatie, zolderrenovatie, keukens en totaalrenovatie.